Εταιρία | Εταιρικό Προφίλ

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η εταιρία FILTERTECH Γ. Χαλικιάς Α.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο των φίλτρων και βιομηχανικών εφαρμογών επιτυγχάνοντας πάντα να είναι στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα και καταλληλότερα προϊόντα. Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό της έχει να παρουσιάσει κάθε φορά, μία επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση.

Η FILTERTECH Γ. Χαλικιάς Α.Ε., είναι μία σύγχρονη, δυναμική και απόλυτα ενημερωμένη εταιρία, που βασίζεται στην εμπειρία πολυετούς ενασχόλησης με το αντικείμενο και διακρίνεται για την ευελιξία της προσαρμογής στα σύγχρονα δεδομένα των βιομηχανικών απαιτήσεων.

Τα είδη τα οποία εισάγει και εμπορεύεται, προέρχονται από τους κορυφαίους στο είδος τους ξένους κατασκευαστές όπως DONALDSON FILTRATION (πρώην Ultrafilter), EATON FILTRATION (πρώην Hayward),  HANOVIA Ltd, 3M PURIFICATION, SPX DEHYDRATION Group (VOKES, AIRPEL, DOLLINGER), VOKES AIR GROUP ( ATEX, LUWA, INTERFILTA, INFILTRO, SCANDFILTERS), OSMONICS / AUTOTROL, IKA PROCESS & IKA LABORATORY, IGS Italia Srl, GRAVER TECHNOLOGIES - USA κ.α., παρέχοντάς την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και εφαρμογών, πάντα με γνώμονα την αρτιότερη οικονομοτεχνική λύση.

Ειδικότερα διαθέτει:

  • Φίλτρα υγρών
  • Επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα και αερίων
  • Φίλτρα αέρα κλιματισμού και προστασίας περιβάλλοντος
  • Επεξεργασία νερού
  • Αναδευτήρες – ομογενοποιητές
  • Γεννήτριες Αζώτου - Οξυγόνου - Υδρογόνου

Οι πελάτες της βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων, ποτών, εμφιάλωσης, ειδών υγιεινής και ατομικής καθαριότητας, βιομηχανίες χημικών προϊόντων, πετρελαιοειδών, χαλυβουργίες, τσιμεντοβιομηχανίες καθώς και δημόσιοι οργανισμοί.

Η FILTERTECH Γ. Χαλικιάς Α.Ε. είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας προσφέρει γρήγορα και αποτελεσματικά, τις πιο συμφέρουσες και κατάλληλες λύσεις.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © filtertech.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.